6. sep. 2011

Små søte frøkener...

Eller rettere sagt Sunbonnet Sue. Hun er jo søt..ehh, de mener jeg. Må være deilig å ha en kyse å gjemme seg bak. Til tider.
Jeg syntes disse motivene var så søte så jeg tegna dem av i siste liten og pakka dem i bagen. Tenkte jeg måtte ha noe trivelig å brodere på om jeg skulle bli lei av stjernemix-syinga. Vet ikke hva de skal brukes til ennå, men de havner vel i esken sammen med de andre "kjekt-å-ha-broderier". Det ser ut som det er mange her på bildene men det er bare 4 stykker. Ett motiv er det to av, bare forskjellige farger på tråden.

Tråden jeg har brukt er en med bruntoner,Cosmo 8041, og en i pastellfarger Cosmo8073. Den siste er skikkelig søt men det vises litt dårlig på bildet. Nyansene er i pastell, rosa, beige og grønt.

Nå blir det ikke mer lugarsøm på noen uker, i dag er det den beste dagen her ute på havet...nemligen dagen før hjemreise...å gosja så herliii ;o))

7 kommentarer:

Hanne-Kristine sa...

Helledussen så skjønne.
klem hk

Lis sa...

Å, så søte motiv!!
Du finner nok noe søtt å lage med disse motivene i tenker jeg ;) Gleder meg til å se!
Ha en fin kveld
Klem fra Lis

Hanne sa...

Så søte. Er vell ikke lenge før vi får se noen ferdig resultat med disse skjønne motivene på:-) Fortsatt fin uke

Britt Helen sa...

Effektive du!Søte motiver ja! Vil tro du er oppmetta på håndsøm nå, blir kjekt å komme hjem til kongen og dronninga ;) Talast en dag da.

Anne Lise sa...

Ja, disse var jammen skjønne. Og slik melert tråd er veldig kjekk å sy med, får liksom litt liv til figurene. Spennende å se hva de havner på etter hvert. God tur hjemover.

Ann-Mari sa...

Hei, disse ble veldig søte. har mønsteret til sunbonnet sue selv, men har ikke laget noe med dem ennå:-)
Jeg er spent på å se hva du gjør med søm-over-papir-blokkene....
Jobber selv med de samme blokkene, i helt andre farger. har ikke blogget om de ennå;-)

Bente-I like to QuiltBlog sa...

Hvor er de bare søde, jeg elsker Sun Bonnet Sue ☺
kh
Bente