10. jan. 2013

Unge Herr Pingvin

Endelig ble det et vin-dyr på meg også. Har i flere år hatt litt luftige planer om å sy noen utgaver, men som dere vet, luftige ting dufter lett bort...  og nesten umulig å hente inn igjen.
Et mirakel skjedde, vinden snudde  og Unge Herr Pingvin ble født...
Jeg er sikkert snart den eneste i syverden som er så treg å få et vin-dyr i hus, ikke det at jeg ikke drikker vin altså. ;o). Elsker gode rødviner. I store glass!
Unge Herr Pingvin skal pakkes inn som gave, og siden sydama ikke gadd å finne ut nye farger på stoffene så ble han ganske lik søskenbarnet på mønsterbildet. Hatten var knotete å sy. Er vel ut av trening...Fant ut at det var enklest å gjøre en del av den med håndsøm, men alikevel ble den mindre pent utført. Jaja, får håpe neste blir bedre.
         
                                       Ha en fortsatt fin uke :)

8 kommentarer:

Rosehagen sa...

Herlig dyr du har sydd;)
Ekstra embalasje har vi ikke rundt vinen her i huset heller! Sier ikke at jeg aldri skal sy et sånn Vindyr, men ikke med det første!!
Er såpass i form i kveld at jeg har rotet litt på bakebenken;))
Nattahilsen fra Ann-Mari

Anna O.Nilsen sa...

Å han var snaisen å se på håper han deler av sine edle dråper.Er eier av vinhøne som deler med meg når jeg skal nyte vin i et stort glass.Syns vinen smaker bedre i store glass.Ha gode dager videre.

InGa sa...

Denne ble jo veldig söt. Har sett en vin-elg för, men ingen andre dyr, og har selv ikke blitt ferdig til å sy noen av dem... Men et glass vin eller 2 er godt.. :-)
SÅ kanskje det er håp for mine luftige planer også?

Grete sa...

Stilig type! Han ser best ut når han er full, men vi har det hyggeligere når han blir litt mer slunken........ Jeg har både vinene og pingvin, og de pleier å gjøre lykke der de er med!

Svalen sa...

Flott kar du har laget! Synes han ser litt flau ut, men det er vel ikke så rart når han har magen full av vin:)

Ha fine dager.

Fingerbølla sa...

Knaill fin!

Fingerbølla sa...

Knaill fin!

Unknown sa...

Han er herlig, kanskje det må bli en slik i tilegg til kua..... Problemet er bare det at jeg omtrent ikke drikker vin................