17. jan. 2013

Akkurat nå...

Fra det ene til det andre.....kjole, strikke og nå plutselig et vin-dyr . Igjen. Dagens arbeid blir å få lappet sammen frøken Svin-Vin. (Eller omvendt)
Det tyder hvertfall på at sylysta er på vei inn i heimen igjen. Det er jo bra for jeg har, for å si det mildt, hatt god tid. På tirsdagen skulle jeg egentlig opereres i et kne jeg ødela på vei ned fra Freikollen(distriktets store digre fjell). Da kan jeg jo kalle det idrettsskade.....eller? :o)
 Kirurger kan også bli syke så operasjonen ble forskjøvet til førstkommende onsdag. Problemet er at jeg har vondt for å gå, og har nå vært hjemme i ukesvis av den grunn. Og er lei. Men klage bør jeg jo ikke gjøre, det er jo bare et kne. Men herrejemia som jeg ser frem til en gåtur i skauen med vofsen igjen.

Her under henger han i favorittskulderveska si. Etter en operasjon før jul syntes han fryktelig synd på seg selv, og henge på mammas skulder ble en favorittaktivitet. Til og med ved symaskina.....;o)

7 kommentarer:

ReidunA sa...

Å gu for en skjønn vovvse , har en selv , ei lita frøken , eller lita og lita ho er vel av det litt større slaget :) ca. 3,5 - 4kilo :)og liker også å holde meg med selskap ved symaskina :) Håpe du og vovsen får ta dere en spasertur snart.

Grete sa...

Skummelt med idrettsskader!! Men håper i alle fall du kan trykke på gasspedalen på symaskinen! Det positive er jo at du har tid nok..... Men kjedelig å ikke kunne bevege deg slik du pleier. Godt selskap har du i alle fall!

InGa sa...

Knär er ikke å spöke med....
Håper det går bra med operationen så du kan komme deg ut i skog og mark igjen. Nydelig turkamerat!
Lykke til.
Hilsen Ingrid

LeKaQuilt sa...

Jeg håper det vil går bra med kneet dit, skjønner det er kjedelig å vente. Tassen har bare skjønt det, er ingen vits i å stresse rundt når en har folk til slikt :o)) Kule, søte lille fine vofsen. Kos dere så godt det går :o) Klem

bentetove sa...

Lykke til med operasjonen, det er aldri kjekt å gå slik å vente. Kjempeherlig hund du har, kos deg med den. Forstår godt at du gleder deg til å gå tur igjen:)

Anna O.Nilsen sa...

Lykke til med operasjon av kneet.Ikke enkelt når man blir hemmet slik da er det vel godt å ha en slik liten flott venn som henger rundt deg. Ønsker deg og skjønningen ei riktig god helg.

2ne sa...

Grisen ser spennende ut :-)
Ja, det med å hoppe fra en ting til en annen kan jo være litt spennende og det....