13. jan. 2013

Så har jeg lært det også....

Broderrammene må ha plass rundt seg for å kunne bevege seg fritt under broderingen. Alle vet da det! Det er jo åpenbart! Det står til og med i manualen. Men sjekka jeg det da? Not!!
Her broderes det på det som skal bli en kjole, nederste blomst ble smadra sammen da ramma traff Åverlåkken på andre sida av bordet. Grrr,,,, Men, det stoppet ikke her med fiasko, for etter at bildet ble tatt gikk syersen for å ta telefonen, broderamma jobba ivrig den og traff stolen da siste blomst skulle sys. Og gjett, den ble også smadra sammen til en halvblomst!
At det går an!!
Jeg fikk meg en lærepenge der, men det er ingen vits å si "aldri mer", for det kommer til å skje igjen..
Heldigvis fikk  jeg til å reparere ved å frihåndsbrodere der blomsten "mista" bladene sine.

                                         Ha en riktig fin uke!

4 kommentarer:

Lilla dør sa...

Så fint og spennande det ser ut til. Kjempe flott motiv. Eg og har nett kjøpt meg ny symaskin som kan brodere. Så vidt prøvd broderienheten:) klem

Grete sa...

Kjedelig! Men det er kjedelig å lese manualer også, så dette kunne godt skjedd meg også..... Fint at søndag er ukas siste dag, så begynner du neste uke med nye og blanke ark! Men det ser fint ut med de blomstene!

2ne sa...

Flott broderi tross problemene som oppsto. Ja, det skjer det at man er ivrig og setter i gang uten og tenke........ Artig at du fikk rettet det opp med litt håndsøm da :-)

KariL sa...

Kjedelig med slike uhell, men du er flink til å redde deg inn igjen. Er også lite flink til å lese maualer. Gleder meg til å se blomstene på kjolen.
Ha en fin uke!