19. aug. 2011

Javel ja, da var det valgets kvaler igjen...

Stitchinga på "Snow Days" har de siste månedene gjort det enkelt å pakke for lugarsøm. Nå er jo det arbeidet unnagjort og nå blir jeg nesten forvirret over at jeg bare kan velge fritt. Bortsett fra litt småttis som allerede er pakket må jeg jo ha noe liksom mer "prosjekt". Jeg har snurpet det ned til to valg....fortsette med papirstjernene, eller velge et av de to prosjektene jeg kjøpte på quiltegården for et par uker siden. Alt over papp..
Skulle nesten tro jeg har fått dilla på å sy over papp, men det har jeg jo ikke. Egentlig er jeg ikke særlig glad i den teknikken engang..... men siden jeg er litt sprø kjøper jeg det alikevel. Det blir jo pent!
Når det gjelder disse stjernene så er jeg jo allerede godt igang, har fått sydd noen av de, og for ikke å snakke om alt stoff jeg har klippet ut til malene. Haugevis!
Ja, det er nok til mer enn et teppe. Har ikke tenkt på størrelsen på teppet ennå, jeg bare lager stjerner jeg. ;o)
 Selvsagt burde jeg gjort meg ferdig med stjernene før jeg kaster meg over noe nytt,og atpåtill med samme teknikk. Åffer får jeg hele tida lyst på det nye???!!! Jeg liker å ikke være fornuftig innimellom.... ;o) ...det er så herliiii befriende. Men skal tenke litt på det alikevel. Har heldigvis noen dager på meg.
                             
                                                Ha ei fin helg!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Stjernene er kjempe fine,gleder meg il å se teppe ferdig. Det er bestandig fristene å begynne på noe nytt............. Er vel ikke uten grunn at min ufo haug vokser...

Grethe sa...

Flotte stjerner,fordel at man kan ta de med over alt da og sy litt her og der.Gleder meg til å følge med. Mye fint stoff i teppet:-)

Trines hobby sa...

Har kosa meg med bloggen din:) Mye fint du har sydd, ikke siste gangen jeg kikker innom til deg! Kos deg med håndsømmen:))

Merete sa...

Herlig å se at det er flere enn meg som lar seg friste;-) Holder også på med begge de to nye prosjektene du har kjøpt. It takes two er artig å sy på....

Anne Lise sa...

Du er imponerende. Ikke farlig for deg om du begynner på noe nytt. Du er jo så raskt ferdig med tingene likevel (i forhold til visse andre). Du får ha lykke til med hva nå det blir for slags prosjekt du tar med deg. Ønsker deg også en god helg.

Tone sa...

Teppet ditt blir nok kjempeflott når du er ferdig med all pappsyingen! :)

2ne sa...

Ja her var det litt på gang, flotte stjerner. Det kan jo være greit og ha litt forskjellig og drive med så man ikke går lei et prosjekt, lykke til :-)

Lis sa...

Dette ser spennende ut! Gleder meg til å se fortsettelsen på dette;) i mellomtiden syr jeg trøstig videre på ...Snow Days ;)
Ha ei fin helg, og god tur offshore!