15. aug. 2011

Homespun Homespun

Siste utgave av Homespun lå i postkassa og venta da jeg kom hjem. Overraskende nok var det ikke så mye annet i den.....hmm, nesten betenkelig....
Satte meg ned og så gjennom bladet, og jaggu så var jeg ikke inne i dette  også. Bare litt altså, et lite bilde og noen ord om BOM'en Life is A Celebration. Kjekt!! ;o)
Det er en artikkel over flere sider er mange andre kreative syersker har fått bildet sitt i bladet. Mange fine tepper å se, artig å se andres versjoner.
 Det blir vel stund til det blir flere slike skrytebilder kan jeg tenke meg, om de da kommer i det hele tatt. Holder jo på med den BOM'en som pågår der nå, men er blitt litt hengende etter. Det går tregt med meg for tiden. Men nå skal jeg faktisk gå inn på syrommet og lete etter arbeidslysta......tvi tvi

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Gratulerer! Du er snart verdens stjerne, du :o) Med så mye lekkert som du lager, er det ikke rart at du blir lagt merke til ! Og det er vel fortjent.
Ikke alle bladene har det lille ekstra som gjør at man hadde kjøpt det i løssalg.....desverre.
Jeg blir lei etter en stund. Eneste magasinet jeg MÅ ha er American pachwork and Quilting. Der finner jeg inspirasjon i blader både 5 og 10 år tilbake i tid.
Kos deg! og nyt resten av ferien.

Margit sa...

Gratulerer med omtalen :) Skulle gjerne kjøpt homespun i løssalg her i landet men har ikkje funne det enda, finnes det? ...veit eg kan bestille fra det store utland.. :)

MITT FARGERIKE sa...

Kjempeartig og gratulerer med bilde og omtale i bladet.

Bodil sa...

Gratulerer-så artig å bli omtalt i bladet!