17. jan. 2011

Vidunderlim!!

Funn i Postkassa i dag: Første blokk av Lappemakeriets nye BOM, Snippe-spekulasjer! Den eeeeeeeeer så fin!
Men tidkrevende arbeid. Puh...
Denne må en sy over pappmaler, akkurat som jeg gjorde med hexagonteppet. Masse forarbeid med binders og tråkling og elendighet før en endelig kunne sy bitene sammen for hånd.
Men ikke om en bruker vidunderlimet! Fantastisk smart!
Denne limpenna kjøpte jeg på Quiltegården for en stund siden, og timer med arbeid er spart! Mange timer skal jeg si dere.
Jeg greide ikke holde meg for å prøve, og rett som var det hadde jeg gjort klar begge blokkene. Det er nesten ikke til å tro. Glad no ja!
Klar for sammensying! Og det skal foregå på havet så klart.....om ei stund.....
                              
                                           Løp å kjøp! ;o))) Ha ein fortsatt fin kveill!
                                                            post signature

7 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Ååååå det er så fristene....men har hexagon teppe som jeg begynte for noen år siden...hm spørs om jeg klarer å la være...limen har jeg kjøpt og den er super

Ha en fin kveld

HegeT sa...

Jøjje meg som du farer ivei i UFO haugen din.... Må jo bli tomt iløpet av månd`ten den, så kjapp som du er omdagen....
Og den nye BOM`n er bare helt herlig...!!!.. Prøver å ikke la meg friste, men det spørs hvor lenge jeg klarer å stå imot...

mandagsklem
HegeT

ale balanzario sa...

Great job, interesting.

May Britt sa...

Allerede i gang. Timen hos fysioen i går satte en liten stopper for meg på å begynne på denne med en gang. Men i kveld :) Kjempefine farger du også har. Men jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal bruke pappen eller sy på strek.

Sissel`s syglede sa...

Åh, så lekre farger det var her da. Den pennen er nok kjekk å ha ja. Første som slår meg er at det kanskej blir litt stivt med lim, men det har de vel tenkt på de som laga limet....hehe...
Ha en finfin dag.

Hanne-Kristine sa...

Lekkert :) Og ja! Eg har limen :)
Kos deg med teppet, regner med at vi kommer til å se flere slike tepper rundt omkring, det er virkelig lekkert. Var en tur innom på lappamakeriet på nett, masse flott der ja :)
hk

Inger sa...

En venninne tipset meg om deg for et kvarter siden, og jeg må bare si: Du verden!!!!! Så mye fantastisk fint du lager! Du får nok flere besøk av meg på bloggen din!!