6. jan. 2011

En ufo av årgangsklasse

 Javisst er det kjært å komme hjem, men noen valg er bare så vanskelige. Jeg hadde så mange tanker om hva jeg skulle ta meg til at det rett og slett er frustrerende! Akkurat nå vet jeg ikke hva som er mest forlokkende av godstolen eller syrommet. Ikke greier jeg å bestemme meg for farge på lukkekanten til Down in the Garden heller.
Så, jeg har rett og slett funnet fram en  halvferdig linløper som har ligget nedpakket så lenge at jeg tør ikke regne etter hvor lenge  engang. Da blir det hvertfall litt godstolbruk noen timer til....så får jeg tenke litt på lukkekanten imens...;o)
Kan egentlig ikke skjønne at den har ligget bortgjemt så lenge, den blir jo fin og attpåtil ikke så arbeidskrevende. Men det syntes jeg vel ikke da jeg la den bort.
                                        Ha en strålende dag!


                                                 post signature

5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Godt at du har fått frem denne flotte engelen, den er alt for fin til å ligge bortgjemt i en skuff :o)

Mobaat sa...

Helt enig med deg, denne engelen var skikkelig fin. Litt artig å finne slikt som man har glemt også ser det i tillegg bra ut:)

Cecilie sa...

Det var en virkelig koselig engel. Den har jeg sansen for.

Sissel`s syglede sa...

Utrolig mye flott du lager. Noen ganger er det greit å dukke ned i UFO skuffen. Der ligger det mye hos meg ja. Tenkte jeg skulle slanke den skuffen litt etterhvert.
Ha en finfin fredag.
PS: alltid en glede å følge bloggen din.

Hanne-Kristine sa...

Ja, eg e helit enige at engel løperen din e flotte :) Absolutt for flott til å ligge bortgjemt :)
Håpe du får ein skjønne helg.