20. nov. 2010

Hjemmets favorittquilt

Det er ikke mye sying for tida. Kjenner det klør i fingrene, rastløsheten etter å få tilfredsstilt behovet for å ta og klippe i noen vakre stoffbiter er stor. Har nesten ikke fått tredd i en tråd på en uke! Det er nesten slik at en vurderer å slutte på jobb!!...men skal en få lønn så må en vel ofre litt.
Kom til å tenke på "gammelpleddet" vårt hjemme på stua. Det er flere år siden jeg sydde dette, og det var faktisk det første store teppet jeg våget meg å håndquilte.

Teppet er velbrukt og vasket i maskin flere ganger, men synes ennå det ikke kan byttes ut.Det er og blir en favoritt. Det er blitt en del av inventaret, og ungene bruker det hver gang de er hjemme på besøk.

Husker så godt at jeg lurte på om jeg hadde tatt meg vann over hodet med all den quiltinga.Stoff- remsene er skjært 2", så det er ganske tett med quiltesøm. Minnes at jeg faktisk likte arbeidet. 

Skikkelig skrytebilder dette da....men dette teppet er jeg faktisk stolt av. Har vel noe med at jeg på den tida var fersk innen quiltinga og at jeg hadde greid en slik utfordring. 

Ei fin syhelg til alle dere, vis gjerne frem noe dere har laget og som gjør dere stolt. Det er så kjekt for oss andre å se også. ;o)


 post signature

10 kommentarer:

Svalen sa...

Hei.
Nydelig teppe! Det er vakkert med hånd quilting!

Ha en fin helg,
hilsen Svalen.

May Britt sa...

Aldeles nydelig teppe. Og du quilter jammen så masse og så flott også!!! Her holder jeg på med julegaver, så det jeg egentlig har lyst til å sy får vente til jeg kommer ajour med julegavene :)

Bodil sa...

Nydelig teppe - og det er jo nettopp det som er så flott når tepper man lager blir mye brukt og satt pris på.

Stina Blomgren sa...

Inte undra på att det är en favorit... denna har jag länge tänkt göra.. älskar ju Cheris arbeten.. härligt att se din version... åjhhhh vad jag önskar mig fler timmar på dygnet... då man är pigg ialla fall..:o)

Bente sa...

Dette er det berre å ta av seg hatten for.
Ein kjempejobb.
Du har all grunn til å vere stolt av dette.
Eg beundrar alle som tek på seg å HANDquilte store tepper, eg er dårlig på slikt, det er vel nåke med tålmodigheita???

Ha ei fortsatt fin helg.

Sølvis blog sa...

Hei ser av stoffen at det er en stund sidne du sydde det ja - men helt klart det fortjener masse skryt! Kjempekoselig teppe.

ahli sa...

Teppet er kjempeflott. Forstår godt at dette er en favoritt

Cecilie sa...

Imponert over all den quiltingen! -og restetepper er bare topp!

Mari sa...

Flott teppe med mye sjel i. Ser at du har hatt maaange timer på dette.Det er sånne tepper som blir arve-stykker.

BenteOO sa...

Det vert nok aldri så mykje handquilting hjå meg nokon gong - men du verda kor fin den er!