12. jul. 2013

SISTE NYTT FRA SYROMMET

 Heldigvis(eller bør en ikke si det kanskje...) så skiftet sommerværet til høstvær midt i juli, og det gir jo muligheter til aktivitetsforandringer.Beisekoster, jord og blomsterkasser ble bytta ut med ei skikkelig kosestund på syrommet. Lyden av pøsregn og vind fra det åpne vinduet blandet seg med symaskinenes bløte motordur mens jeg tråkket i vei med symaskinfoten, og jeg purret som en katt og som innimellom trallet med  tonene fra radioen.
Jøsse navn, dette ble jo nesten romantisk...., eller lyrisk. Skal si jeg har skjulte talenter altså. Ha-Ha.
Her er hvertfall resultatet;

Disse er nå havnet i Molde, det er jo jazzfestival snart så jeg håper at noen av de får nye eiere etterhvert. Kristin på "Fole Godt" har de utstilt på sin megakoslige kafe og bakeri.

7 kommentarer:

fru heidis puslerier sa...

Så utrolig flotte disse var!!! Har prøvd flere ganger selv, men de blir så ubehjelpelige at jeg føler for å gjemme dem i et skap.... Dette kan du virkelig!!!

Liv Aagot's Quilt Blog sa...

Knallfine punger alle sammen!! Imponerende :)

Gudrun sa...

Superläckra allihopa!

bentetove sa...

Å, så herlige punger! Det er koselig med en sydag om sommeren, du beskrev det så godt. Nyt sommerhelga enten det blir regn eller sol:)

LoNiPe sa...

Åh vilken läcker samling, verkligen snygga allihopa. Jag tror inte att du får en enda osåld. Var köper du dina fina börsspänne?

tubakk sa...

Her var det mye fint. Tipper det går med på jazzfestival.

Hanne sa...

Skal si du har svingt deg ja. Masse fine punger du har laget. Fin uke til deg.