25. jun. 2013

Hello Folks!

Snart to måneder siden siste innlegg! Skulle nesten tro at jeg har tatt sommerferie på forskudd.... ;o)

Om noen skulle tro at jeg ikke har sydd siden da så er det nesten sant. Eller, jeg har sydd men det har gått i kjoler. Og mange har jeg glemt å ta bilde av før de forsvant fra heimen.
Og så har jeg brodert med brodermaskina mi. Haugevis! Herreminhatt så artig jeg har syntes det har vært å se flotte design bli tryllet frem på stoffbiten. Nesten blitt hekta skal jeg si dere. Nå har jeg så mange ferdige broderte lapper at det er på tide å begynne å lage noe av de.
Så, til og begynne med ble disse to småveskene skapt. Jeg satt faktisk HELE søndagen på syrommet og  sydde, rota meg inn i tråd og stoff, og det ble mange slike halvferdige vesker(clutch)..pung på norsk...;o).

Akkurat nå lurer jeg på om jeg skal gjøre noen av de veskene ferdige....eller  rett og slett manne meg opp å tapetsere de rullene med tapet som ligger på gulvet på soverommet. De ligger i veien att på til!
:o)


5 kommentarer:

bentetove sa...

Så koselige punger! Og attpåtil med personlige broderier på!
Veldig kjekt å kunne bruke brodering på symaskinen. Ha en fin uke:)

Rosehagen sa...

Hei;)
Så koselig at du blogger igjen;) Dine krasjoner har vært savnet;)
Kjempefine vesker/punger. Her er det gjøre ferdig uke! Kjøkkenet som ble pusset opp for 3 år siden mangler en hylle!!og tapet over benken! Nå er hylledelene grunnet og tapeten ligger klar. Så kanskje jeg blir fedig til mannen tar ferie om noen uker.
Ønsker deg en fin juniuke videre;)

Klem fra Ann-Mari

Lisi Hoyos sa...

very nice !!!

Liv Aagot's Quilt Blog sa...

Så utrolig tøffe punger! Skjønner at du er hekta på broderi, det er jo så mange muligheter!

Annik-Snor sa...

Fine punger, jeg er imponert over hva du får til på maskinen din.