18. apr. 2013

Et innlegg om firbente...

Er ikke dette er herlig bilde??!!
Litt av et scoop, tatt av min venninne Kari som gikk tur med hundene i dag. (for at jeg skulle få sy ifred uten masekoppvovven). Kari eier de tre bakerste hundene,Snoopy, Rambo og Timmy. Superstjerna  i front er min lille Oxford. Det ser virkelig ut som de koser seg...... eller kanskje bare sultne på fotografen??? ;o)

Så må jeg bare vise dette bildet tatt av min sønn i Australia. Før han flytta nedover stingsatte han en bilde av katten til kjæresten (rart hvor fort han  greide å gjøre det, uten bruksanvisning). Med litt hjelp av mor broderte han og sydde puta selv. Godt gjort! Og her er et bevis på hva australia-pusen selv syntes om det........øh, eller?

Og vet dere hva, i dag,helt sånn plutselig oppdaga jeg at det var en ledig plass på Sue Daley kurs hos Siw på Quiltegården denne helga som kommer. Nå er det ikke ledig plass mer...;o))))

6 kommentarer:

Anna O.Nilsen sa...

Kjempe koselig bilde av små vofsene.Sitter her og leser blogger og fant plutselig quiltegården sin.Leste ivrig om kurset og drømte meg bort i kurs noen minutter. Du får kose deg på kurset og kanskje vi får se noen bilder derfra etter at du har vært der. Ha ei god helg og ja puta var flott den og.Klem fra ei som er litt misunnelig ang. kurset. ;-)

RandiT sa...

Flott bilde av hundene! Og flink sønn som har greie på sysaker tydeligvis :)

Ann-Mari sa...

Søte firbeinte. Da treffes vi på kurs i helga.

Bodil sa...

Koselig bilde av hundene og flott pute!
Kanskje vi treffes på kurs da?? jeg skal også på Sue Daley i helga.

Grete sa...

Flotte bilder, både av hundene og katten! Utrolig å få fire hunder til å stå, sitte still så tett og fint! Flink sønn, men min erfaring er også at gutta "tar" tekniske ting veldig kjapt, også på symaskinen!
Kos deg på kurs!

Tingelingeling sa...

Hei, så fin kattepute! Artig. Jeg har også en sønn som har vært frisyer på maskin, men da var han bare sju (og litt oppover), og det gjekk i strekbroderi på min enkle maskin...

Er spent på hvordan du har det på kurs i helga, jeg var med på torsdag og angret på at jeg ikke meldte meg på over to dager. Morsomt og lærerikt. Fikk mange nye tips. ;)
Ha ei fin helg i trønderbyen!