23. feb. 2013

Trivelig kurshelg i Bergen

I går og i dag hadde Mona på Quiltekroken i Bergen kurs i bruk av stormaskinene  Pfaff Creative Sensation og Creative Performance. Jøje må jeg bare si, nå har jeg lært masse. Mona hadde full kontroll på knappene....

Det er utrolig hva en kan gjøre med disse maskinene, det er nesten bare fantasien som begrenser mulighetene.
 Nå er det jo slik at når en kjøper den største maskina, Sensation,så forplikter en seg til å ta et slikt kurs, og siden Performance er et hakk under mener Pfaff at kurs ikke er pålagt. Det skal jeg si dere synes jeg er rart. Jeg har jo sittet og knotet med bruksanvisningen selv et par måneder, men det er slett ikke så lett å forstå alt på egenhånd, og risikoen for å "gå glipp" av viktige ting og flotte egenskaper som maskina innehar er stor.
Anbefaler virkelig et slikt kurs, det er verdt penga. Hele Maskina er verdt penga og ;o)))
Og så treffer en så mange flotte jenter der også ;o) Mona i midten her:
Symaskina sendte jeg i posten med Norgespakke, og Mona var så snill og både hente den og returnere den. Det koster kr 250 hver vei med posten og det synes jeg ikke er så ille. Symaskina er for tung til at en får ta den med inn i flycabinen, og sende den på rullebåndet er alt for stor risoko.
Så nå er det bare for meg å vente på postmannen ;o))

Ha ei fortsatt fin helg folkens


3 kommentarer:

2ne sa...

Høres ut som et supert kurs og veldig lærerik :-)
Lykke til videre med maskina

KariL sa...

Mona er damen det er vert å kjøpe symaskin med for hun kan også bruke hva hun selger. Det er alltid vært å gå på brukerkurs med Mona:)) uansett hvilken symaskin en har kjøpt.

Fortsatt god helg!

Unknown sa...

Nå satt jeg og sydde litt, og plutselig gikk det opp for meg hvem som hadde vært på kurs hos oss fra Kristiansund :o) Så kjekt at du likte deg, og fikk masse lærdom! Nydelig vær hadde du også med deg :o) Hilsen Merete, som var i butikken torsdag kveld og lørdag!