16. feb. 2013

Kjole med alvehette

Min aller første kjole med hette. Attpåtil med en såkalt alvehette. Det er en hette som er er klippet litt lenger i spissen enn den vanlige hetta. Enkelt!
Stoffet jeg har brukt er deilig og myk isoli. Kantene rundt armer og hette er sort velour, og alle som har sydd med velour vet at det stoffet talt lever! Grrmmmf, som jeg strevde men å få sydd det pent på! Litt slit og fikling skulle til før alt lå på plass. Denne kjolen er til salgs, er str M(litt stor meduim)
Jeg prøvde også for første gang en symaskin trykkfot der en dekortråd tres i et hull foran i selve foten, og vips så kan en sy mønster og sirkler som man vil.....sa de, men det var ikke helt så lett med bomullstråd da. Mulig tråden var for tynn og ikke egnet seg under denne trykkfoten.

Ha en fortsatt glad og fin helg

7 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Du verden så lekker kjole! Stilig detadetaljer og hetten var bare sååå stilig, da ! Flinke du ! Ha en riktig fin helg. Klem

Elisabeth Solum sa...

Kjempeflott kjole med fine detaljer! :) Ha en god kveld!
Klem Lisa

Liv Aagot's Quilt Blog sa...

Så fin kjole med flotte detaljer! Hetta "gjør seg"! Ha en fin kveld, enten du er hjemme eller på havet :) Quilehilsen fra Liv Aagot :)

Lappedamen sa...

Kjempelekker kjole. Synd den er for liten til meg.

KariL sa...

Kjempelekker og tøff. Velour er ei stor utfordring. Snorfoten har eg hatt mykje glede av.

Fortsatt god helg!

Fingerbølla sa...

Kjæmpestilig kjole!

InGa sa...

Riktig flott kjole. Synd jeg ikke er flink å bruke det selv...
Du har fått en utrolig flott dreis på dine kjoler / tunikaer syns jeg.