6. des. 2012

Vesker til julebordet

Egentlig så skulle jeg bare ha sittet å kost meg med de nye maskinene mine, dullet og tullet og lært hverandre å kjenne. (gjett om jeg har lyst)Men, førjulstida er litt travlere enn vanlig i år, og lover en noe så må man jo holde det. Noen av veskene jeg lager leverer jeg på en nydelig kunst og skobutikk her i byen, og de må jo selvsagt være litt ekslusive i dekoren. Veskene syr jeg på Kongen, den er helt knall til veskesying!
Ikke så lett å finne stoffer som kan bli flotte småvesker, jeg tigger litt brukte klær rundt omkring men jeg kan tenke meg å få rote litt i noens skap med avlagte kjoler og topper....glitter og perler og slikt...
Så må jeg innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet når det gjelder å svare dere som skriver så fine kommentarer, det er ikke det at jeg ikke setter pris på det men jeg bruker så lite tid på dataen som mulig for tida, pluss latskap. (rødme). Tuuusen takk flotte jenter, takk for at dere besøker bloggen og takk for alle kommentarer.
                             Helg i morra, håper dere får en strålende koslig førjulshelg ;o)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige vesker, de er nesten for fine til å brukes:-)

Unknown sa...

Disse var flotte,flink du er :o)

Anna O.Nilsen sa...

Nydelige vesker.Piffer opp antrekket med slikt flott tilbehør.Riktig god helg til deg og.

bentetove sa...

Så flotte vesker! Du er kjempeflink til å sy! Det er jo smart å gå på jakt etter diverse fine kjoler og slikt ja, da får de eksklusivt preg:)

fruaker.blogg.no sa...

kjempefine små selskapsvesker.

Moia sa...

Flotte vesker, og så gøy å bruke forskjellige typer stoff. Det blir fint med glitter og litt "stæsj"
Fortsatt god helg.