14. des. 2012

Mariusgenser

Midterste poden har lenge ønska seg en mariusgenser, og tilslutt fikk jeg samla meg til å gjøre en ferdig. Jeg liker fargene, de er liksom mer anvendelige en de orginale, men jeg lurer også på om han får bruk for den.
Det er ikke det at han bare flytter til en annen by, (han bor jo allerede i Bergen) eller et naboland eller syden eller noe slikt. Neida, denne poden har falt pladask for ei søt frøken fra Australia! Det er på den andre siden av verden det! Sukk......hjertet brister, men heldigvis går det fly. Begge veier sies det. Så det ser ut som at dere på et senere tidspunkt vil får reisebrev fra Sidney og omegn. Vel, det er jo masse sybutikker der da....sikkert koselige mennesker også.....hehe
Og genseren får han vel legge hjemme hos mor....

    I helga skal jeg småpusse heimen litt til alle tre podene kommer for å feire jul, og litt søm skal også bli tid til. Stresser hvertfall ikke i dette huset. :o)
                                           God Helg!

4 kommentarer:

Roos sa...

What a beautiful sweater.

Birgitte sa...

Så fint med mariusgenser i andre farger:)

Mali sa...

Passer til en ozzyboy! Hvor i Sydney er han.

KariL sa...

Nydelig Marius genser. Om den ikke blir med til fremmed land, blir den jo god å ha i heimlandet. Gleder meg til å lese reisebrev fra Australia.
Ønsker deg en riktig god adventshelg!