16. mar. 2012

4 PUTER OG ET TEPPE

Dagens oppgave var blant annet å få sydd sammen siste rest av de nye strikkeputene. Fikk litt dilla på strikkeputer og måtte prøve flere typer. Tror ikke alle skal brukes samtidig.... men her er de hvertfall. Og teppet da. Det er strikket i totrådet ullgarn (latmannsstrikk med bare riller) og varmer utrolig godt på en frossen kropp. ;o) Pynta med noen hekleblomster av restegarnet.
Fletteputa ramla på gulvet etter den var ferdig montert, men heldigvis ble det oppdaga i tide slik at den kunne reddes fra Vandalisten ;o)) Skikkelig kjekk å bite i denne.


Ha ei fin helg folkens, jeg har tenkt å bruke litt tid på syrommet denne helga.Må nok rydde litt der først, med tid til symaskina er satt av. Garantert!!

7 kommentarer:

Rosehagen sa...

Nydelige puter;)

God helg til deg;)

Klem fra Ann-M.

Hanne sa...

Veldig fine puter. Likte fletteputen spesielt gått. Gøy med hund, vi har bestilt oss en Cokker spaniel som kommer litt etter påske. Blir spennende:-) God helg

May Kristin sa...

Lekre puter! Og teppet er nydelig! :-)

Elisabeth Solum sa...

Så flotte puter! Kjempesøte blomster på det koselige teppet! :)
Ha en god helg!
Klem Lisa

Anna O.Nilsen sa...

heisann.Kan tenke meg at det kunne vært godt å sige ned i den sofaen med så fine puter å det fine teppet over seg.Ønsker deg ei god helg videre.

Fingerbølla sa...

Koselig me flotte puter. Go hælg.

LeKaQuilt sa...

Å de var fine! Sååå koselig med strikkede puter....du altså :o)))