18. mar. 2012

LYNVÅR OG SYROMSAKTIVITETER.....

Dagen i dag begynte med et sprett ut av senga. Strålende solskinn, varme i lufta, solbriller og sjokolade,  og en behøvde ikke være kreativ for å se at krokusen smilte.....VÅR!!Herlig!!!  Noen timer. Plutselig forsvant sola, og jeg antar at mang en nordmørssjel på tur i skauen ble overrasket over snøen som kom fra intet og farget gresset hvitt.
Men tulipanene på bordet er likeglade de. Litt jeg og. (rødme) Da slipper jeg dårlig samvittighet og kan trygt utføre lenge ventede aktiviteter på syrommet. Ahh...
Rydda syrommet i går slik at det kunne brukes uten å måtte stå på hodet for å finne ting. Og i dag kjente jeg at noe enkelt måtte til, hodet er ikke klart for viderekommende sy-aktiviteter. Mapper. Helt enkelt.
Den grønne er jeg slett ikke forøyd med, men jeg måtte bare prøve flere metoder. Og lys grønn er jo ikke akkurat min farge heller. Den skarpe gulgrønne er grei...Hva pok... heter den fargen?? Ja ja, husker ikke farger engang, så det er på tide å kom seg igang. På syrommet altså.

          Tvi tvi folkens, en trenger ikke været for å være kreativ. Stå på!


7 kommentarer:

Siv sa...

Fine alle tre, og sånne småting er veldig greit å ha på lur. Man trenger alltids en gave! :o)
Lime er sikkert navnet på den grønnfargen.

lappetussa-Ingunn sa...

Humra for meg sjøl da jeg leste innlegget ditt. Akkurat sånn var det her og. Jeg har ikke kommet meg på syrommet ennå. Men det må bli noe enkelt.... Ha en fin kveld!

Rosehagen sa...

HEI;))
Her kom også snøen og farget verden hvit;) Jeg må bare huske å legge granbar over løkene som spretter!! ellers blir de rådyrmat og rådyrene snart mat for.....!!

Kos deg videre på syrommet;)))


Klem fra Ann-M.

bentetove sa...

Av og til er det som du sier - kjekt å sy noe enkelt som en blir ferdig med nokså raskt.
Flotte punger du har sydd, jeg likte veldig godt fargene!
Ønsker deg en forteffelig uke:)

Tinas sa...

Koselige og flotte ting du har sydd idag:)

Heimlaga ting sa...

Flotte ting du har fått produsert i helga :-)

Klem NIna

Hanne sa...

Så fine ting du har sydd. Greit å sy litt kjappe ting av og til:-) Ha en fin uke.