4. okt. 2011

DETTE VAR GØY DET!

Calendula Patterdrips Cottage, design Crab Apple Hill. Dette er det hitill mest spennende prosjektet jeg noen gang har begynt på! Får jo både tegne og fargelegge!! Og sy etterpå!! Jeg har sydd fjæra her ser dere. Gurimalla så gøy, dette må dere prøve.Tenkte jeg skulle ha dette som et av mine lugar-søm prosjekt, men.....jeg er jo veldig lur innimellom, så for å sikre at hele bunten med tråd ikke skulle komme bort, så la jeg den HER!.....det er bare det at jeg har glemt hvor" HER" er!!!!???
Jeg har snudd opp ned på syrommet hele tre ganger!!! Borte vekk er den smarte plassen" HER"! FyttiKatta, nå har jeg ikke leita på to dager og håper at" HER" dukker opp i ubevisstheten. Det ser dårlig ut for at dette skal bli lugar-søm denne perioden, for den starter i morgen.

Så må jeg fortelle historia om fargeblyantene. I mønsteret står det beskrevet hvor og hvilke farger du skal bruke , fargene har forskjellige navn. Det er en pakke med 64 stk Crayola Crayons de referer til. Vanlige fargestifter for barn! Jeg tråla hele byen, søkte på norske sider på internett, men nei....jeg fant til min glede en pakke hos mine tantebarn, men de var gamle og hadde andre navn på fargene. Søren!
Så tilslutt bestilte på Amazon.com i USA. De kostet 17 kroner, og jeg undret meg over at  portoen kostet kr 199, men skitt, blyantene måtte jeg ha.
Etter et par- tre dager ringer det på døra, ekspress pakke fra USA!! Dama som kom med den prata i vei, og var veldig service vennlig. Ikke turde jeg si at i den lille pakken lå det ei eske barnefargestifter...

12 kommentarer:

Grete sa...

Dette så morsomt ut! Kjenner til dette med lure steder! Og man blir så glad når noe dukker opp igjen - på de utroligste steder! Kanskje du allerede har lagt garnet i bagen du skal ha med - for å være sikker på at du husker det!? Lykke til med leting!

Sissel`s syglede sa...

Dette ser lekkert ut gitt. Her og der kan være overalt. Du har ikke en kurv i stua eller noe da, for der havner det mye rart hos meg. Lykke til med jakten og hold oss oppdatert:-))

Britt Helen sa...

Dette blir kjempeflott, Solveig!! Gleder meg til å se videre fremgang. Og de der forsvunnede trådene dine.....ja de dukker nok opp....sånn helt plutselig skal du se.

He, he, he....kjekt leveringsbudene ikke vet hva de må levere på døra ;)

God tur ut på havet i morgen :)

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Først av alt Lykke til med all leiting,kjenner meg ganske godt igjen!Eg flira godt,og såg bildene for meg da eg leste om fargestiftene.Bare må ha de,typisk oss stoffgalne kunstnere.
Beste hilsinger Quiltegleder Margrethe Jåstad

Siddis back home sa...

Så flott det blir! Kos deg videre i uken!

Lis sa...

Se der ja! ;) Vet du, jeg venter også levering på døra....av crayola crayons fra USA!! ;)
Har fått dilla på stitchery, og derfor bestilte jeg også Calendula- mønsteret :D
Her har jeg nok jobb ei god stund...
Det ser ut som du har kommet godt i gang;)
Lykke til med prosjektet!

Siri sa...

Heisann. Der fikk jeg enda ett bevis for at man ikke må kaste noe som helst. Sånne fargestifter fant jeg i hopetall under storoppryddingen min. Så gjenstår det å se om jeg noensinne lærer hvordan de skal brukes på stoff, da.. Siri:-)

ahli sa...

Dette såg spennende ut.
Lykke til med leitinga. Du finner de nok etter en stund. Skulle ha montert sendere på enkelte ting slik at det ble lettere å finne de igjen.
God tur på det store hav.

Astrid

Ann-Mari sa...

Hei, lur plass ja. Mine lure plasser er ofte i høyde med mine egne øyne!!!
Spennende prosjekt du har staret på:-)

bentetove sa...

Typisk å miste noe så viktig!!
Men de dukker sikkert opp når du ikke leter etter dem lenger.Slik har det vært for meg.
Og det så jo veldig spennende ut dette prosjekttet ditt, gleder meg til fortsettelsen....
Ha en fin kveld:)

Tone sa...

Dette ser spennende ut. Brodertråden dukker nok opp igjen. ;) God helg til deg!

Merethe sa...

Oi......ja dette så veldig spennende ut. Og mønsteret til dette er kjøpt på nettbutikk av noe slag? Sukk, den som var dreven i netthandel. :)
Spennende å se dette ferdig.