16. jun. 2011

My Town, blokk 1

På veien hjem i går funderte jeg på hvilket prosjekt jeg skulle kaste meg over....typisk etter en hjemkomst er at jeg tukler litt med alt. Litt febrilsk på en måte......med det resultat at ingen ting blir gjort. Bare roter.
Denne gangen bestemte jeg(veldig bestemt!) meg at jeg skulle begynne på det som var mest åpenbart... ....og da jeg tredde inn i mitt etterlengtede syrom, lå en av mønstrene fra My Town fra Homespun magazine og gapet til meg fra bordet. Hadde ikke noe annet valg da......
Det er hitill kommet ut tre blokker, og jeg har bare stitchinga igjen på disse. Denne gangen har jeg applikert på maskin. Det er ikke akkurat min favorittjobb,(kjeeedeliiii) men syntes jeg måtte da jeg har håndsømsarbeid i kø allerede! Men de små strekene gjør jeg for hånd, og denne blokka har vært min terasseaktivitet i dag. Sola skinner jo!!!

                                                Fin dag til dere alle :o))

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kjekt med nye prosjekt. Godt med litt sol ja:)) Har ikke vært mye av det enda i sommer.
Ha en fin kveld.

Elisabeth

Lis sa...

Godt å komme tilbake til syrommet tenker jeg, og å ta en pause fra Snow Days`n. Skal si det går unna med ditt nye prosjekt, ferdig med en aldeles nydelig blokk allerede! :)
Lykke til videre :D

2ne sa...

Masse lekre smådetaljer her :-)
Helt herlig.

Roos sa...

It's gorgeous, the little sewingmachines and a beautiful quilt on the clothesline.....I love it;o)
Roos

ahli sa...

Skal si du har fart på deg. Kjekt med noe nytt prosjekt også. Kjempefint blir det.

Lykke til videre

Astrid

Marit sa...

Den var bare lekker;) Lykke til videre