13. jun. 2011

Lei av "Snow Days"??

Skjønner godt om dere er det....for det er hvertfall  jeg! Noe så huttiheita lei av å sy på det samme. Ikke bra for motivasjonene det nei.... Men nå er denne raden ferdig brodert,og er allerede kneblet sammen i denne plasteska som dere ser her. Og lokket godt på! Åpnes ikke på lenge!!

Lover at det blir en stund til du ser dette prosjektet på bloggen her, minst 4 uker....for da må de to siste blokkene med motiv klargjøres til brodering.
Gjett om jeg gleder meg til å møte syrommet mitt igjen. Og Kongen og Dronninga....og alle stoffene, og alle trådene .....alt sammen!!!  Spiller ingen rolle om det regner eller blåser eller hva nå været velger å være...

5 kommentarer:

Lis sa...

Lei...? hehe, det kan jeg da ikke forstå;) Tenk så morsomt det blir med det "lille" midtfeltet men bare "noen få" blokker!...:-P
Jeg har bare såvidt startet med rad 2...
Ha en fin kveld :D

ahli sa...

Blir da ikke lei av å se dette nydelige arbeidet. Men jeg forstår deg. Kjekt med litt annet innimellom. Spent på å se hva det blir.
Lykke til.

Astrid

Hanne sa...

Jeg er ikke lei av å se arbeidet ditt, men jeg skjønner godt at du er forsynt for en stund nå ;-)
Gleder meg til å se hva du skal i gang med når du kommer hjem!

Anonym sa...

Hei!

Jeg er i alle fall ikke lei av å høre om fremgangen med dette flotte teppet. Det ser jo ut som du er nesten ferdig nå. Bare fortsett å vise oss andre hvor langt du er kommet og hva du holder på med!
Hilsen Astri i Bergen

Unknown sa...

Hehe - kan skjønne at du er lei av å brodere! Men du, teppet blir jo nydelig så du må ikke gi helt opp!!