16. mar. 2011

Se, Solveig strikker igjen.....

Men ikke mye...... Før, da ungene var små strikket jeg i ett kjør, om jeg ikke sydde klær til de da. Men det var før i tiden det...
Kjente det var litt kjekt å kjenne strikkepinnene mellom fingrene igjen men etter en stund kom gamle skulderplager snikende  tilbake. Og nysinga!
 Ja ja, det er bra jeg kan sy enda da... :o))
Denne gangen var planen å  strikke åttebladsrosa til veska som sto i forrige MyQuilt.

Men de ble jo alt for store til mønsteret! Det står i mønsteret at en kan bruke garn som passer til pinne nr 3-31/2. Så jeg kjøpte Smart-garn jeg. Gjett om det var feil!! Så strikket jeg en gang til med tynnere pinner. Gjett om det hjalp!! Ha!!
Dermed måtte jeg atter gjenta prosessen, men med Sisu-garn som er mye mye tynnere. Og med pinne nr 2 1/2!
 Noen omganger til nå så er disse også ferdig, og disse rosene har korrekt størrelse...

Så nå har jeg 8 strikkede åttebladsroser for mye. Jeg må nok sy noen punger eller et eller annet der de kan brukes som dekor..... i tillegg til veska i bladet.Puh... Blir ikke tom for arbeid de neste tre årene :)))

                                                          Solveig

4 kommentarer:

Anna O.Nilsen sa...

Er nesten stum av beundring for ditt pågangsmot.Du får sikkert til noe kjempe flott av de ekstra rutene du strikket. Klem fra Anna.

toja sa...

Du gir ikke opp du:)Veska er lekker og det er jeg sikker på at pungene dine blir også. Lurer på om jeg skal finne fram strikkepinnene og prøve også...

Tingelingeling sa...

Så mye fint jeg finner i bloggen din! Du er en kjempeinspirasjon! Har lagt deg til i blogger jeg liker å besøke, og kommer helt sikkert på flere besøk hos deg!

Lis sa...

Så flink du er! Skal si det går unna i svingene hos deg ;) Strikker du mønster frem og tilbake her....jeg ble litt allergisk mot det jeg, så da blir det å maske på..hihi
Gleder meg til å se veska ferdig!
Ha ei god helg :D