26. sep. 2010

Praktiske lommer under symaskina

Denne kjekke saken har tre lommer og en avtagbar liten ruskepose. De to ytterste lommene har jeg foldet litt slik at de er litt videre i åpningen. Nålepute laget jeg ikke da jeg foretrekker magnetholdere til de små spisse sakene...
                                  Ønsker dere alle en strålende søndag ;o)

                                                post signature

12 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

Så utrolig kjekt å ha. Hvor ofte har ikke jeg letet etter diverse saker når man sitter ved maskinen. Flotte farger og utrolig kreativ. Må bare få legge til at jeg har funnet en utrolig fin inspirasjonskilde i din blogg. Tusen takk.
Ha en strålende søndag.

Hanne-Kristine sa...

Noe så stilig! Den ble noe virkelig for seg selv. Fuglemotivet likte eg kjempegodt. Dette var en virkelig god ide.
Ha en riktig god søndag.
hk

Bente sa...

Stilig.
Med ein slik held ein orden på sakene.

Ha ein finfin søndag :-)

ahli sa...

Så smart. Noe slikt kan jeg tenke meg å lage. Er du fornøyd med maskinen din? Jeg har maken og er kjempefornøyd. Kan tenke meg å lære mer hvordan jeg bruker alle finessene.

May Britt sa...

Dette er så kjekt å ha under symaskina. Har lenge tenkt på å sy meg en slik, så kanskje jeg bare skulle sette i gang nå :)

Hilde sa...

Tenk om du solgte mønster til denne - da ville jeg vært kunde omgående - superkjekk!!! Jeg er ikke så god til å finne ut målene selv (rødme rødme, men glad i å endre oppskrifter jeg har...)
Super inspirerende å titte inn til deg!
Hilde

Lillesnuppa sa...

Så flott din ble :) min er ferdig, men sliter med å få blogge den da data'n fremdeles er innlagt ;) nå skal nok en engel ferdigstille ;)

Sissel sa...

Denne var både lekker og praktisk... en slik burde alle som bruker symaskina ofte hatt.
er det ditt design eller finnes det et mønster?
Ha ei fortsatt fin uke.

Klem fra Sissel

Cecilie sa...

Dette var kjempesmart! Ting har jo ellers en tendens til å legge å flyte...... Første gang jeg er inne på bloggen din, og her var det mye fint. Jeg har akkurat startet med blogg selv, og legger deg til blogglisten min.

Anne Lise sa...

Denne var skikkelig smart. Tøff i stoff/farger var den også. En ide for andre (meg) også. Ha en fin helg.

Bellaquilt sa...

Heia!
For en fantastisk sak,veldig fint å ha når man sitter og syr... har lett for å lete etter saks'a noen ganger. Tror jeg skal prøve å kopiere denne med min egen vri.. håper det er greit!
Er ofte inn på din blogg og ser at du ofte er i Trondheim å på Quiltegaarden til Siw, mye kjekt der ikke sant! Nå til helgen skal jeg på Frei i barnedåp til lille Daniel og da lurte jeg på om det finnes noe quiltebutikk el. lignende i Kristiansund? Kan jo ikke vært noen steder uten litt stoffkjøp!!!
Du får ha en fin uke, ser været er bra på dine kanter.
Berit

Stina Blomgren sa...

Supersmart!!!
Har sänkt mitt sybord så mycket att jag inte får dit en en sådan fiffig lösning... har funderat ..på hur jag ska lösa det.. får se om jag kommer på något..
Ha det gott.. :o)