17. jun. 2010

Trondheimstur

En av mine sønner er bosatt i Trondheim, og nå trengte han hjelp til å finne et nytt kjøkken, gulv og sofa. Slikt noe er jo artig å være med på å shoppe!! Og det tar tid. Blir jaggu sliten av all den fartinga på store butikker.

Dette bildet tok jeg på vei fra Kristiansund. Byen er jo bygd på fire holmer ut i havet, og i 1992 fikk kontakt med fastlandet uten å ta ferge.Og  siden har vi havfolk  kjørt både over og under vann og er rimelig fornøyd med det.
 Vi spiste en biff i oppe i Trondheims store attraksjon,Tyholttårnet. Utsikten fra tårnet er fabelaktig.

Planen var å holde meg unna quiltebutikker. Hvis jeg havner der får tusenlappene vinger....
Men jeg måtte innom Panduro en snartur, skulle kjøpe tråd ..og siden vi var i farta bare en liten tur innom Stoff&Stil for å se..

Karakterfast??!! Noen ganger er jeg håpløs, men synes slett ikke det ble så ille pengebruk alikevel.
Måtte gå forbi Freetex, og der hadde de blant annet et nydelig stykke blomstret gobelinstoff. Blir sikkert en fin veske.Og broderiene blir sikkert fint til pynt på en...
På Ikea var jeg beinhard, kjøpte bare ei lampe til å montere på symaskina.Flink!

Tenkte jeg skulle forevige de gamle sofakroken med å ta et bilde før den forsvant. Tror ikke den vil bli savnet, erstatningen ble slett ikke ille. Iallefall ble eieren fornøyd.


Og ikke minst fikk mor tid til å quilte litt på juleteppet. Det var jo selvsagt lagt i kofferten. Vanligvis pleier jeg ikke håndquilte store varme tepper i sommermånedene. Men det et passer fint i år med en utetemperatur på 12 grader. Skal ikke klage, får se positivt på det, og en får da tid til å sy...
Neste uke er det meldt sommer og sol!!
Ha en fin helg :o)

2 kommentarer:

Sølvis blog sa...

Hei fant nettopp bloggen din, så mye fint du har laget. der du holder på med Life is a Celebration, det gjør jeg også. Gøy a se andre sine farvevalg.

Pauline sa...

Hei!
Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og her fant jeg så mye fint og flott at jeg har lagt meg til som følger, og lagt deg i bloggelista mi! ;-)