28. jun. 2010

Produktive jenter

Siste uke har vi hatt besøk av min kjære venninne Kaja fra Tønsberg. Hun er til vanlig en "ihuga" sokkestrikker, men fikk lyst til å prøve seg med sakene mine på syrommet. Skal si det ble morsomt og produktivt. Min datter Guro har ferie fra studiene i Polen, og også hun ville være med. Det ble til tider "trangt" på syrommet, og vi tre jentene koste oss i flere dager. Hva gjorde vel det om det regnet ute?


Guro sydde med mega-quilteren uten problemer. Hun lærte seg å tre tråd og spole etter en visning.

Kaja og Guro i full "pose" sying.


Poser, poser, flotte poser. Disse laget Kaja. Og hun er fersk både på symaskina og brodering.. :o).


 Disse laget Guro.Hun har sydd et par ting tidligere men aldri stitchet før. Nå har hun fått dilla og syr med en håndsøm som får mor til sprekke av stolthet. Den sorte posen er til kjæreste hennes og hun broderte en tekst på baksiden:

 Nå har Guro begynt på Annakas stitchery-mappe. En del veiledning får hun jo, men greier overraskende mye selv. Broderiet hennes ble nydelig. Blir kjekt å se mappa fedig.
 Det ble litt tid for meg også bak symaskina, jeg benyttet meg når en av jentene var opptatt  med broderingen. Det ble noen poseholdere, 5 stk. 3 av dem var bestillingsvare.
Fikk brukt stoffbiten med kyr og geiter. Riktig så søte synes jeg.
Takk for besøket Kaja,dette var koslig. Er spent på hva det blir neste år.


  Ha det fint så lenge.
post signature

                                                        

5 kommentarer:

Mona sa...

Her var det mye flott. Hyggelig å sy i lag da.

Unknown sa...

For noen herlige hyller du har til stoffet ditt! Lurt med dører, er det Billy fra Ikea? Tror jeg skal vurdere det når jeg skal få meg eget syrom i høst!
Så kjekt å kunne sy sammen med andre :o)

Sølvis blog sa...

Så gøy å smitte andre med denne quiltebasillen.

Pia sa...

så flotte skap du har på syrommet! Legger deg til slik at jeg kan følge med videre hva lager;-). Ha en flott kveld!

Solveig Bloch sa...

Jeg invisterte i billy-hyller fra Ikea i fjor. Kjøpte også overskap da takhøyden her er høyere enn vanlig. Glad for at jeg bestemte meg for glasshyller, lettere å holde ryddig og det støver mindre. Synes jeg fikk mye for pengene. Anbefales. :o))