7. aug. 2016

SENGETØY TIL EN LITEN EN

Til mine egne barn sydde jeg sengesett med applikerte figurer på. De var populære da de satt i grindsenga si og småbablet til disse motivene. Jeg er ikke helt sikker på hva bablingen handlet om, men mener de  små var ganske så opptatt og fornøyde.
Selvsagt må den lille gullongen til bestemor også få noe slik i sin seng

Siden stoffbutikkmarkedet i byen er minimalt, så kjøpte jeg et dynetrekk for voksne som jeg kunne klippe opp.Høie krepp bør holde en stund. Broderiene er selvsagt sydd på med maskin og det synes jeg tok en hel evighet. Puh.. 150tusen sting pluss en en masse trådbytte. Det ble litt stramming av stoffet rundt den katta der, men tror at de meste skrukkene går bort ved iherdig arbeid med strykejernet.
Nå er det jo slik at jeg ikke har sydd så mye i det siste, selv om det er kommet baby å sy til har jeg ikke "rukket " å sy noe av alle de flotte jerseystoffene som er handlet inn. De  ligger i hylla her...og lekre er de også.  Jeg fant en kjøpte baby-t-skjorte og en body i gavekassen min, broderte på en passende tekster. Det blir jo en morsom ekstragave til småen når bestemor kommer flygende fra Norge til Laaaangtvekkistanpå besøk.

Ikke lett å få til å brodere med ramme på disse da plaggene er så små og vanskelig å plassere i broderrammma. Kjenner samvittigheten min sier jeg burde sydd alt fra starten av...men men, 
det gikk dette og gett :)2 kommentarer:

Gørill sa...

Dette var et fantastisk flott sengetøy og broderi på kjøpeklær :) Det må være artig med en maskin som kan brodere så fin tekst! Jeg unnet meg en overlockmaskin for noen år siden, klipper og kaster over så det ser ut som kjøpesøm, det er moro synes jeg :)

Hanne sa...

Uff ja, det tar ofte laaang tid med denne broderimaskinen og all trådbyttingen, men det blir jo fint da. Sengetøyet ditt ble skikkelig flott :-)