1. mar. 2015

HÅNDARBEID PÅ HAVET

Sist jeg var ute plattform var jeg på på Troll B. Der har de både symaskiner, stoffer og noen trivelige og ivrige syjenter. Kjempekjekt!! På kveldene ble det da selvsagt litt sying og jeg sydde en sy/brodermappe, en liten toalettmappe, en sminkepung og en rundpinnemappe til strikkepinner

Det ble ny vri på nåleputa denne gangen. Tidligere har jeg brukt bomullsvatt til dette, men her fantes det ikke noe som jeg kunne bruke som hadde en slik karakter at jeg ville bli fornøyd. Og som ordtaket sier; i nøden spiser fanden fluer, da kom ideen med å strikke delen til nåleputa. Strikket i Per Gynt garn, kantene ble dekorert med en liten heklebord.Det ferdige stykket tovet jeg lett for hånd for å få det litt tettere. Perfekt! Og mye penere enn bomullsvatt.
Uglemotivet fant jeg ved å google ugle, fant et motiv jeg likte og tegnet etter bildet. To plastlommer og en glidelåslomme på denne mappen. Kjekt å ha! 
mappen under her er allerede flyttet hjem til min datter. jeg husker ikke hva mønsteret het men det er et Annaka design. Silje et eller annet tror jeg det het. Morsomt med den avrundede bunnen.

Og denne rosa, ja, jeg måtte bare sy ett eller annet av dette bling stoffet. Ikke særlig stor med holder som sminkepung.
Strikketøymappa har jeg gitt bort og glemte helt å knipse et bilde. 

Ønsker dere alle en fin ny uke;o)

4 kommentarer:

Catarina C sa...

Vilka trevliga saker du har sytt och roliga och annorlunda lösningar!

Siri sa...

Kjempefine ting! Det høres gøy ut å kunne sitte på en plattform å sy...

Linda Coleman sa...

love the Owl

Rita sa...

Herlig med utstyr ute på havet.
Skjønn liten pung i deilige friske farger :)