6. jan. 2015

PRØVE-HEKLE-TEPPE

Om et par uker så skal jeg sette meg på flyet som har snuten rettet mot Australia.  Det gleder jeg meg til, men turen fra London til Sydney tar 21 timer! Kun ett stopp med fueling.
Altså, her må forberedelsene på håndarbeidsfronten være klar. Hekling, brodering og litt strikking. Jeg kan ikke ha med noe stort og tungt, det er jo ikke så lett å håndtere i trange omgivelser. Derfor tenkte jeg å prøvehekle litt fra et mønster fra Drops siden jeg hadde et par nøster  Delight liggende. Og det var gøy, og kjempelett! Jeg greide ikke stoppe og vips så var nøstene borte og et lite vovseteppe ferdig. Jeg valgte å sy rutene sammen og ikke hekle som det er gjort med sort i mønsteret.
Nå har jeg bestilt meg noen nøster Kauni som skal opphekles på reisen til det store ukjente:o)

Oxford, husets eminente hund, liker å ha et teppe over seg når han legger seg for kvelden. Og han ble fornøyd med designet han....

To nøster var akkurat nok til 20 ruter og en smal heklekant rundt tre av sidene;o)

Til slutt vil jeg ønske dere alle et riktig Godt Nytt År, og takk for det gamle. Håper på at det nye blir minst like kreativt og spennende som ifjor. Nyttårsforsettet mitt er å blogge litt mer igjen. Tvitvi

Solveig


6 kommentarer:

Pia sa...

Godt nytt år til deg også :-) Høres utrolig spennende ut med en tur til Australia!!! Riktig god tur :-)
Kjempefint teppe du har heklet. Jeg har også nettopp heklet et slumreteppe til min datter. 150 ruter som ble heklet sammen. Var ganske så lei på slutten. Heklet det i Karisma og det gikk 39 nøster og 15 forskjellige farger :-) Kos deg med hekling i Kauni. Gleder meg til å se resultatet. Jeg liker det garnet veldig godt :-)

Rosehagen sa...

Hei og Godt Nyttår;)
Lekker hundeteppe;) Hekling av bestemorsruter er jo et kjekt reisearbeid, og kjenner jeg deg rett så har du vel et stort teppe ferdig på returen fra Australia ;) Australia høres jo spennende ut, men jeg har fortsatt flyskrekk og da blir det lite av de lange turene. Vi lo litt av mine reisevaner her om dagen. Hytta ;) ;)
Fin uke til deg og gleder meg til flere kreative innlegg fra deg ;)

Klem fra Ann-Mari

Grete sa...

Heldig hund! Flotte farger i teppet!
God tur til Australia, det blir en spennende tur, det er jeg sikker på!
Godt og kreativt år ønskes deg også!

annemariesquilt sa...

Nyderlig teppe, skjønn hund !

Gørill sa...

Så lekkert teppe, det ble fint med et fargeskiftende garn :)

Judyk2310 sa...

Your crochet is beautiful and I love the colors. I hope your trip to Australia goes smoothly and that you have a great time. I'm going to be in Oslo Norway in June and I'm looking for information on good quilt shops, fabric shops and yarn shops. Do you have some that you like? I appreciate any help.
judyk2310@yahoo.com