9. okt. 2014

UGLEHUMØR PÅ SYROMMET I KVELD


At det går an å ha det så morsomt bare med å fikle med et bildeprogram!!?  Dette sort-hvitt bildet synes jeg bare er knallbra!  Jeg ante ikke at jeg hadde dette redigeringsprogrammet en gang! (husker ikke heter det vel...) Helt tilfeldig begynte jeg å tulle der inne på dataen, med det resultat at jeg glemte å sy mer denne kvelden.  En kan velge mellom hundrevis av variasjoner av et bilde. FX Photo Studio Pro heter det. (Mac)Artig!

Men det var ikke redigere bilder jeg egentlig skulle. I dag har jeg vært på syrommet og koset meg med symaskina og skjærekniven. Leeeenge. Jeg fant en ufo i en skuff (det var mange der men plukket ut denne).  Selve uglene var sydd men blokkene var langt fra ferdige. Nå ligger remser med ugler over syrommets eneste lenestol. Plutselig måtte jeg bare ta et bilde., og resten av historia vet dere..

Jeg greier ikke å la være å legge ut flere variasjoner av de tullete utgavene av et eneste bilde. Tenk om det hadde sett slik ut på syrommet mitt.....uhu..uhu..


...eller slik. Umulig å arbeide under slike forhold...

Steikanes stilig! Plutselig ser jeg at uglene på gardinene også kommer frem...


Og her er virkeligheten. Ikke fult så spennende og kunsterisk, men slett ikke ille alikevel. Jeg satser på å sy ferdig toppen i morgen. Mønsteret er fra et Quiltmania-blad jeg trodde jeg kjøpte i fjor eller i forfjor....., men jeg hadde et blogginnlegg om det i september 2011!!! Tiden  flyg!

Og siden dere får titte på en lenestol dekket av sømmerier så kan dere gjerne få se litt til av koserotet. Arbeidsbordet! Det står alltid to symaskiner der, men de kan bli byttet ut med en av de andre to om behovet er der.... 
Jeg synes jeg er heldig som kan ha et eget syrom, og bare lukke døra om stoffer skal falle ned fra hyller og skap og dekke både bord og gulv og møbler.  Men slik er det jo når en er så gammel at barna er flyttet ut og ikke trenger sine soverom lenger. Da er det plutselig fritt fram for sygale mødre.  Før brukte jeg jo et hjørne på kjøkkenet...men det er lenge siden. Det også...


Nå kan jeg hvertfall ikke sy mer i dag. Det er jo sengetid. Viktig å være opplagt til noen meter søm i morgen også.2 kommentarer:

Garnhekta sa...

For en herlig, "gladblogg"! Nå har jeg visst strikka nok, fikk så veldig lyst til å sy.

2ne sa...

Herlige ugler du har sydd. Gøy med leking av bildene også :-)