5. apr. 2012

Sy eller strikke??!

Jeg er litt forvirret for tiden, jeg greier ikke bestemme meg om jeg skal strikke eller sy! Jeg har to armer for lite! Vil begge deler! Så da blir det til at jeg skynder meg å strikke noen omganger, slik at jeg rekker å brodere en lengde tråd. Puh. . . .

Dette broderrusket skulle opprinnelig være et prosjekt " fort-ferdig-lugarsøm ", men det sier seg selv at med dette tempoet blir det liggende leeeenge ombord.

Aner ikke hva som skjer her jeg men bildet snur seg feil vei når jeg laster det opp. Prøvd hele 5 ganger. Blogger vil sikker ha det slik i påska da. . . . .

Bildet under her er et bevis på at jeg faktisk har strikket et stort mariusputetrekk. Det skal toves i dag så i tilfelle resultatet skulle bli en Fiasko deLuxe så må jeg vise det i pretove-tilstand. ;o)
Oppå puta ligger fremgangen på det nye PC-coveret etter forrige tove-fiasko. Orker ikke strikke likt to ganger på rad så rosa ble bortevaluert.


       Sist men ikke minst vil jeg ønske dere alle ei riktig god og trivelig Påske.
Selv skal jeg tilbringe påska på jernholmen med  lite snø,"all-inclusive", påskegodt i haugevis, gourmetmat og attpåtil en del jobbing. Og masse hygge!

10 kommentarer:

Siv sa...

Det ser ut som du får til begge deler, både å sy og strikke. Gleder meg til å se hva broderiet blir til.

Jeg har også jobbet på havet, ombord på leteboringsplattformer. Nå har jeg en sønn som har sin arbeidsplass der ute.
Kos deg og ha ei riktig god påske på jernholmen! :o)

RyumQuilt sa...

Ja det er ofte valgets kvaler. Jeg deler vanligvis inn dagen med sying på dagtid, og så tar jeg fram strikketøyet når jeg sitter på stua foran tv'n sammen med failien til kvelds.

Kjipt at vaskemaskina ødela pc-mappen. Å lage noe på nytt er ikke noe en kunstnersjel gjerne gjør.

Ha en riktig fin påske :-)

Unknown sa...

Har også det samme 'problemet', vanskelig å velge mellom to ting jeg elsker å drive på med. De siste årene har strikkingen begrenset seg pga vond skulder, men nå er det bra igjen og det er MASSE jeg har lyst å strikke. Og det er MASSE jeg har lyst å sy.... Så det er bare å prøve å beherske seg å ikke begynne på alt på en gang:o) Ha en fin påske!

Maria Harrits sa...

Sjovt, men jeg har samme kvaler i øjeblikket. Så det bliver til syning med lydbog og strikning til tv. God påske!

Grete sa...

Kjenner problemet! Alt for mye jeg har lyst til å gjøre, det er så mye inspirasjon å få rundt i bloggverdenen.
Broderiet ser spennende ut. Ellers tror jeg blogger er litt lunefull. "Han" gjør stadig noe annet enn jeg ber om, eller i alle fall tror jeg ber om...... Hvordan lage avsnitt i innleggene? Jeg trykker linjeskift, blogger nekter å utføre manøveren.....
God påske! Godt noen holder hjulene i gang!

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg har også to armer for lite!! Vil gjerne sy, men ender opp med å strikke!! Men lett blanding er bra!! Broderingen ser kjempefin ut!! Fint motiv!! Glad påske!! AnneKari:-)

LeKaQuilt sa...

Kjedelig med den rosa saken......
Håper det går bra på neste forsøk.
Broderiet blir fint,da - selv om det tar litt lengre tid en planlagt :o)
Ha en riktig fin skjærtorsdag.
Klem

Svalen sa...

Kjenner også det problemet. Ja takk, begge deler, kan dessverre ikke gjøres samtidig:)

Flott broderi du holder på med, skal bli spennende å se resultatet.

Ha en fin jobbepåske:)

Litamora's Quilt & Design sa...

Deilig å gjøre begge deler :-) Jeg har stitcha en del, og nå bytta jeg om til needleturn. Begge deler er jo så koselig:-)
Flott putetrekk, og håper du ikke blir uheldig med tovinga denne gangen! Stitcheryet du holder på med er jo bare helt nydelig!
Ønsker deg en flott påske!

månestråle sa...

hei og så flott blogg du har :)
Du lager MASSE nydelige ting må æ si!
La mæ tel som følger :)
Klem Anita