25. feb. 2012

Strikketing til Toving

 I dag skal det meste av dette i vaskemaskina på 60 grader! Jeg synes jeg har vært ute på jobb i evigheter nå, og det stemmer jo nesten. Ikke mye hjemmekos siste måned nei, og akk, ei heller mye utført på håndarbeidsfronten.
Hedigvis er det strikkeklubb her ute, og jeg har rukket å strikke et par tøfler, en PC-veske, og en skulderveske. I kveld skal det meste av dette i vaskemaskina. Spent! Stor risiko for fiasko da jeg ikke har peiling på slikt.
PC-veska venter jeg med for jeg har ikke den riktige laptoppen med meg. Vanskelig å forme veska uten.
Legger ved et lite bildetatt fra lugaren. (Litt fuktig utenpå ruta)Hører været hjemme er ille. Her er det strålende solskinn men kaldt. Og sterk vind men lite bølger.

Nå er jeg virkelig moden for sysakene hjemme altså!  Tenker på syrommet mitt hver dag nå, og skal iherdig gjøre alt jeg kan for å få det klart etter flyttesjauen.  Og så håper jeg inderlig at vofsen ikke har glemt matmor...
                                         God helg folkens! ;o)

4 kommentarer:

Siri sa...

Lykke til med toving! Hvis du er veldig engstelig nå, så kan jeg si at jeg startet med å tove på 40 grader. Når jeg ikke blir fornøyd med det så går jeg over til sterkere saker, d.v.s. 60 grader... Lykke til. Mvh Siri:-)

Linda Coleman sa...

great work Solveig

Anne-Lise at Rag, Tag, Bobtail sa...

Det er alltid spennende å tove. Jeg putter gjerne et par gamle håndkler eller en dongeribukse i maskinen sammen med det som skal toves. Lykke til :)

Rosehagen sa...

Hei;)
Spennende!!
Alltid like moro å åpne vaskemaskinen etter slike vasker;)
Har hatt det mye moro med toving!!

Klem fra Ann-M.