10. jan. 2012

STRIKKEHUMØR

Hei alle sammen, nå er det vel på tide å Blogge litt igjen. Første innlegg dette året!
Sylysta er oppadgående den, men problemet er at det nye syrommet ikke er pakka ut ennå. Fytti katta for et arbeid med alle de sy-saker-kassene! Tar tid å flytte assa....
Mens jeg venter på at syrommer skal bli "ready for use", bruker jeg kveldene på å strikke.
Og tøffe vofsen har fått seg tøff hjemstrikka hettegenser.
Turbo-vofsen vokser utrolig fort, på bare tre uker er vekta gått fra 800 gr til 1200gr! Vill etter mat, bokstavelig gafler han i seg alt som kan puttes i munnen.Alt fra  Appelsinskall, garn, små trepinner, tøfler og strømper etc....puh, her må en virkelig være på vakt.

Akkurat som med syinga så greier jeg meg ikke med bare et prosjekt med strikking heller.Jeg virrer frem og tilbake mellom flere, og mens jeg holder på med ett så dukker en sterk trang til å begynne med et annet! Jeg er ikke helt god tror jeg.;o)Virrehøne!!!
Her under ser dere en pute jeg nesten er ferdig med, må bare maske sammen kantene, og det røde er en ny påbegynt pute. De skal til den nye sofaen jeg ikke har fått ennå..
Og av rester fra garnkurva har jeg prøvd meg på kluter i bomullsgarn, og det turkise prosjektet der er for anledningen dynket med kaffe....:o((
Er virkelig imponert over produksjonen deres kjære bloggere. Jeg har desverre ikke lagt igjen så mye kommentarer,men dere skjønner jeg har en del gjøremål for tiden, og tilbringe tid med dataen er ikke prioritert, men å titte, det gjør jeg. ;o)
 
                                                See you soon:o)

8 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Hei på deg!


så kjekt at dete er andre som meg.....som holder på med tusen ting samtidig....og trangen til å begynne på noe nytt er stor her også.....du er nok ikke alene...:))

Søt liten vovs
Ha en fin kveld

Klem til deg

Pauline sa...

Hi-hi, du er ikke alene om å ha flere prosjekter på gang samtidig må du tro!! ;-)

Skjønn hettegenser til lille vovsen, og den strikkeputa blir jo bare knallflott!!

Ønsker deg kreative januardager framover også! :-)

karinanna sa...

Kjekt med variasjon ...... Flotte ting du lager enten det er med strikkepinnene eller med symaskinen.

HegeT sa...

Godt å kunne varriere litt mellom å sy og gjøre andre ting... Og flere arbeid om gangen er du ivertfall ikke alene om...
Håper dukommer i orden i sy/hobbyrommet ditt snart, og at kreativiteten kommer jumpende...

klem
HegeT

Anonym sa...

Godt nyttår til deg!
Forstår godt at du er litt rastløs når du nettopp har flyttet. Da er det mye som skal tenkes igjennom og som skal finnes ny plass til. Altfor mange ting, sikkert! Lykke til med arbeidet.

Rosehagen sa...

Kreative damer skal ha mange prosjekter på gang;)
Flotte strikketing du lager!
Likte puten(e) dine veldig godt. Jeg er i putesøm humør! Trenger noen på hytta, Kanskje en strikkapute vil mjuke opp blandt de sydde!! påskestrikk!!!
Ha en flott onsdag;)

Klem fra Ann-M.

Joggeskoene venter, det er min greie for tiden;))

Minestrikkegleder sa...

Hei
Så kjekt å se at vi er flere som ikke klarer å bli ferdig med et prosjekt før en er i full gang med neste. Jeg prøver nå å gjøre ferdig noe slike, og jammen er det en deilig følelse når noe blir ferdig.

Ha en fortsatt fin søndag

Tone sa...

Så søt den lille "røveren" din er da! Kjekt å få unna ting som ligger på vent. ;)