13. feb. 2011

Et lite innblikk i lugarsømlivet

Ja, det her det foregår. Under dyna med et godt grep i nåla, med blikket delt mellom sytøyet og TV-skjermen. Selfølgelig må en samtidig holde styr på fjernkontrollen også.   ;D
Sikkerhet er et viktig begrep på en plattform. Her er den ivaretatt med å sikre løse spisse gjenstander som saksa,  ved å feste den i gardina med ei snor. Kjempesmart! Og så slipper jeg jo lete etter den i dynehaugen...
Jeg var litt engstelig her et par dager da jeg trodde jeg ikke hadde med mer enn de tre blokkene som jeg tidligere har vist frem, men etter et basketak i en av bagene dukket tre av disse hjertene opp. Nesten som en liten gledesrus da mangel-på-sytøy-panikken hadde så vidt begynt å sneket seg inn.
Men... er lei av jul da....
Har et halvt hjerte igjen å sy.......skal nok greie å dra den jobben utover et par kvelder.

Ha ei riktig flott ny uke ;o)))
 post signature

6 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Nydelig stichery, og meget smart med saksen på rullesnor :o)

Berteline sa...

Så mye flott du har sydd mens du er ute på jobb. Imponert:) Så gøy å følge bloggen din. Er fast kikker, men veldig dårlig til å legge igjen spor. Ha en fin arbeids- og quilteuke.

Bente sa...

Flott stitchery.
Godt du ikkje gjekk tom for sy-arbeid :-D
Ha fortsatt fin kveld :)

Sigrun sa...

Ligger ikke akkurat på latsida du nei, godt at du fant litt mer sy arbeid i bagen din. Du er utrolig dyktig. Jeg er så imponert over quiltinga di. Det er bare så lekkert utført.

KariL sa...

Takk for titten. Godt du fant litt mer syarbeid. Flotte arbeid du lager. Det blåser i kveld og vi tenker alltid på de som er ute i havet. Merker dere noe til havdønningene?
Lykke til med syarbeid!

Lis sa...

Tror du bruker samme batteri som Britt jeg!! *lol* Det går ihverfall unna med håndarbeidet der ute på havet! :)Kjekt med den saksa du;) Kanskje en skulle ha ei saks hengende litt her og der...for de har en tendens til å forsvinne her..
Ha en fin kveld :)