12. des. 2010

Om å ta tak i UFO'er og lovnader og slikt

Jeg har flere ganger nevnt "haugen" min. Den med prosjekter som ligger på vent for å bli ferdig. Den er stor. Veldig stor. Jeg tenkte kanskje at hvis jeg la litt av den ut på bloggen ble jeg liksom mer forpliktet til å gå til handling for å få den redusert.  
I dag har jeg kika litt i den, og uffa meg, der er det mye arbeid som venter...
 Haugen under kaninene er store tepper som venter på å bli quiltet. Det er et dobbelt sengteppe, sekskantteppet fra Lappemakeriet, Eventyrteppet, to babytepper og øverst en stor veggquilt fra Whimsicals.
Bildet over her er fra skapet med mye halvferdig, samt noen stoffer som er påtenkt bestemte prosjekter. Det store sorte er blokker av ull som er ferdig applikerte. Det er bare å sy det sammen til et pledd....I boksene ligger det ferdige stitcherier. Mange.
Her er litt av det, broderiene som skal syes sammen til Country Quilt teppet.
I dag har jeg angrepet løperne. Det er ikke mindre enn 10 stk der. Tre med kaffekannemotiv, nesten ferdige.
Denne marihøna ligger under symaskina nå..
 Og så har jeg lagt vatt og bakstykke på disse søte små:
Og ikke for å glemme så er jeg jo nesten ferdige med Down in the Garden og Life is a Celebration. Winterwonderland teppet blir ferdig innen onsdag!
Det er mer også, men det tør jeg ikke vise...men det er jo slik jeg jobber. Og prosjektene blir alltid ferdige, etterhvert.
Da lover jeg meg selv at minst 80% av disse UFO'ene skal være ferdig innen sommeren 2011! (Gosh-a-mei)
Jeg begynner med arbeidet like etter nyttår. Nå har jeg lovt det, og det er jo litt skummelt samtidig som det kjennes fint å få sagt det.
Takk kjære bloggevenner som titter innom bloggen min, det er dere inpirerer meg til handling . Ha en strålende søndag.


                                                      post signature

13 kommentarer:

Laila sa...

Å, men du er langt frå aleine om å ha det slik :) Det er jo så veldig mykje meir spennande å begynne på noko nytt enn å gjere ferdig noko som er komme så langt at ein ser korleis det blir. Lukke til med UFO-haugen. Eg skal heie frå sidelinja :) Ein strålande søndag til deg òg.

Unknown sa...

Tenk på alt det fine du får eterhvert som det blir ferdig!! Vi har vel alle noen UFO'er i haugen :o) Idag har jeg laget ferdig en juleløper som jeg skal gi bort, den har lagt i flere år..... Og den ble så fin når den ble ferdig, at jeg nesten hadde lyst å beholde den selv :o) Lykke til, gleder meg til å se de ferdige prosjektene etterhvert!!

LeKaQuilt sa...

Gjett om mange vil kjenne seg igjen her? Tror jeg har en toseter sofa ett eller annet sted...tjihiii.... Gleder meg til å følge med når ufo haugen din minsker....og lykke til med utfordringen!

mordorte sa...

Du er jo nok ikke den eneste der har en del ufo til at ligge (jeg kender godt en).
Men det ser ud til at det kan blive nogle rigtige flotte ting du får ud af det når de engang er færdig

May Britt sa...

Så godt å se at det er andre som også har slikt liggende i skuffer og skap :) Men en gang så skal vi nok bli ferdig med dette også ............kanskje

bentetove sa...

Kjenner meg veldig igjen. Tenker alltid at jeg skal gjøre ferdig det som ligger på vent, men så må jeg bare prøve det nye mønsteret som jeg så i Quiltemagasinet eller på nett eller.......
Stadig ny inspirasjon :)
Prosjektene dine blir flotte !!

bodilshobby.blogg.no sa...

Det er så deilig å høre & se at andre også har masse prosjekt liggende, men i dag har du jo virkelig gjort et innhogg i bunken. Lykke til videre.

Anne sa...

Hei. Fin blogg du har som jeg gjerne titter innom. Du syr så mange å fine ting. Jeg kjenner godt til sånne ufoer. En ting jeg er imponert over, er hvor orden du har på dem. Der ligger de i fine stabler å bokser. Hos meg er de liksom mer spredt utover på forskjellige steder...

2ne sa...

Tjoho...... Ja, litt av en jobb du har foran deg. Du får ha lykke til med alle prosjektene så skal jeg følge med så godt jeg kan på de som blir ferdig etterhvert :-)
Ønsker deg en fin adventstid.

Bente sa...

Ååå...så mange flotte ting du har i UFO haugen din.
Du er i godt selskap, ver klar over der.
Men no er du i siget,det blir kjekt å følge med på framdrifta :-)

Lykke til.

Sølvis blog sa...

Utrolig godt å se at det ikke er bare jeg som har det slik. Snart er det nytt år og nye muligheter, og så regner jeg med at quiltskandinavia drar igang en ny ufo-konkurranse der det gjelder om å få ferdig minst 5 gamle før 1.5.2011

Cecilie sa...

Imponerende haug! Og hvis du får ferdig 80% er det ennå mer imponerende! Stå på!

Tone sa...

Tenk så mye flott som kommer ut av den haugen. :) Likte den flotte headingen din.