20. mai 2010

Jobbing med UFO´er

"Tante Rosa" fra Lappemakeriet er et av de mange tepper som er klare for quilting. Først tenkte jeg å sende det inn for profesjonell quilting, men har ombestemt meg og vil håndquilte i hver hexagon. Det blir en stund til det er ferdig..

 "A Christmas Wish Quilt" ble quiltet for hånd sist jeg var ute på havet. Mønsteret er av Bronwyn Hayes og var publisert i "Homespun"i 2008

 Kit fra Northern Quilts i japanske stoffer. Jeg har sydd til ekstra strimler slik det passer til dobbeltseng. Tenkte å maskinquilte det, gruer meg litt da det er så stort.


Min egen versjon av Winter Wonderland fra Crab Apple Hill. Planen er at det skal bli et julepledd.Ble ferdige med broderiene for lenge siden, og har nå de siste dagene gjort toppstykket ferdig. Så var det quiltinga igjen her og da....

 Veggteppe fra Whimsicals. Det har nå fått vatt og bakstykke.. Blir nok maskinquiltet, til høsten kanskje..

Forrige uke ble toppen til Eventyrteppet ferdig. Burde kanskje fått det quiltet, men har veldig lyst å prøve selv. Det får ligge på vent en stund, det haster jo ikke.

 "Tail Feathers" fra Cinderberry Stitches. Stitcheriene var kjempemosomme å arbeide med, men ble skuffet over resultatet etter sammensyinga. Liker det bare ikke helt.Vet ikke hvorfor.

Ingen kommentarer: